Abonnementen
 

Wekelijks verzorgen wij eigenzinnige en seizoensaangepaste bloemarrangementen bij diverse bedrijven. Bij de een op de balie en bij de andere centraal gepresenteerd in de ruimte. Wij versterken de sfeer door een oase van bloemen te brengen. 
U krijgt dan wekelijks verse bloemen geleverd in een bijpassende ondergrond of vaas, aangepast op het seizoen.
Zo heeft u iedere week weer een totaal ander fris arrangement op uw balie, in uw kantoor, op uw bedrijf of bij u op tafel staan. 

Maandelijks:er zijn ook steeds meer bedrijven die voor een plantenarrangement kiezen.
I.p.v. wekelijks verse snijbloemen plaatsen wij dan 1 keer per maand een vers plantenarrangement in de ruimte of op de balie.
Deze is ook steeds op 't seizoen aangepast.

Per kwartaal:zo zijn er ook nog arrangementen welke per kwartaal gewisseld worden alleen wordt hier voornamelijk gebruik gemaakt van zeer sterke planten of we werken hier enkel met kunst en decoratiemateriaal om deze plaatsen aan te kleden.

Bedrijven waar wij de abonnementen verzorgen zijn o.a. hotels, restaurants, banken, kappers, makelaars, accountants, hypothekers, verzekeraars, schoonheidssalons, tandartsen/mondhygienisten, zorginstellingen, opticiens, overheidsinstellingen, modezaken, keukenspeciaalzaken, kantoren, drukkerijen, sportscholen, apotheken, stomerijen, juweliers, architectenbureau's, scholen en natuurlijk bij de particulieren thuis.

Mocht u geïnteresseerd zijn in één van onze abonnementen kom dan gerust eens langs voor een Oriënterend gesprek en dan komen wij naar 
u om de ruimte te bekijken. Daarna kunnen we voor u vrijblijvend een offerte opstellen of een proefabonnement voor u verzorgen.