Trouwen


Op de mooiste dag van uw leven horen natuurlijk ook schitterende bloemen in uw eigen stijl.


Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben specialisten in huis die u van het begin tot het eind begeleiden met het uitkiezen van de juiste bloemen, het model en de kleur voor uw bruidsboeket en alle andere zaken als bruidegom corsage, gastcorsages, bruidsmeisjes boeketjes, auto- en kerk- en locatieversieringen.

Belangrijk

Door een foto van de jurk of het pak kunnen wij ons nog beter inleven in uw stijl en het bruidsarrangement zo bijpassend mogelijk afstemmen op uw wensen. U kunt er zelf al een beeld bij hebben maar anders hebben wij ook voldoende beeldmateriaal van bruidswerk door ons gemaakt, zodat mocht u het nog niet weten, we er zeker samen uitkomen. Voel u vrij om zelf foto's of voorbeelden van bruidsboeketten en decoratie's of aankledingen mee te nemen is ons gesprek zo hebben wij snel een idee van de style van het bruidsboeket of bruidsversieringen welke u aanspreken en wat het sfeertje is wat u wilt uitstralen op de mooiste dag van uw leven. Kleuren en vormen zijn hierbij heel belangrijk.

Afspraak maken?

Wilt uw een vrijblijvend gesprek , maak dan even een afspraak zodat wij hiervoor ook de tijd kunnen nemen om alles met u tot in de puntjes door te spreken. Of het nu alleen een bruidsboeket voor de bruid is en een corsage voor de bruidegom of u heeft een hele trouwlocatie aan te kleden met de bloemen uit het bruidsboeket ik weet zeker dat wij er een geweldig totaal plaatje van maken en we bespreken graag wat de mogelijkheden zijn.

Mogen wij jullie bloemen verzorgen op De Dag??


Heel graag tot dan!
ArmdecoratieAuto decoratieAutodecoratieBiedermeier felroséBiedermeier orchidee roosBiedermeier pastel voorjaarBiedermeier pastel zomerBiedermeier springerigBiedermeier zomermixBloemdecoratie locatieBloemdecoratie locatieBloemdecoratie locatieBloemdecoratie locatieBloemdecoratie locatieBloemdecoratie locatieBloemdecoratie locatieCorsageDruppel wit de luxePolscorsageRozenmixSjiek witSpiegeldecoratieSteampunkTropisch PaarsTropische zomermixVeldboeket pastel zomerVeldboeket voorjaarVeldboeket zomer blauw witWit abstractWit strak