Kunst

Carla Wijdemans Donselaar

Op het moment hebben we kunst hangen van Carla Wijdemans Donselaar, zij is een kunstenares die haar werk al vanaf onze opening op onze locatie Lovense Kanaaldijk 45-2 Tilburg bij ons presenteert en haar doeken regelmatig wisselt. Hiernaast enkelen voorbeelden van haar werk. www.carlawijdemans.nl 
Daarnaast schildert zij ook op aanvraag dus spreken haar kunstwerken u aan en heeft u speciale wensen of kleuren in uw interieur welke u graag in haar schilderkunst terug zou willen zien??? Kom dan een kijkje nemen. 

Doortje Ijpelaar

Daarnaast hebben wij een ruime keuze in de bekende Doortje Ijpelaar vazen welke wij ieder seizoen aanvullen met haar nieuwste collectie , naast de vazen zijn er momenteel ook kussens en poefen te bestellen met de bloemenprints van Doortje erop. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en kleuren welke het beste bij uw interieur passen.  
www.doortjeijpelaar.nl

Els Driesen

Een kunstenares met een hele brede verscheidenheid in schilderkunst is Els Driessen , zij heeft een klein aantal kunstwerken bij ons opgehangen om een indruk te geven in wat de mogelijkheden zijn , maar er is natuurlijk veel meer mogelijk. Van Klassiek tot modern en abstract, portret tot stilleven ze heeft een zeer gevarieerde hand van schilderen.
elsdriesen.exto.nl


Carla Wijdemans DonselaarCarla Wijdemans DonselaarCarla Wijdemans DonselaarCarla Wijdemans DonselaarCarla Wijdemans DonselaarCarla Wijdemans DonselaarDoortje IjpelaarDoortje IjpelaarDoortje IjpelaarEls DriesenEls DriesenEls DriesenEls DriesenEls DriesenEls Driesen