Valentijnsdag

Valentijnsdag: de dag van de geliefden is weer inzicht. De dag waarop verliefde stellen elkaar verwennen met een cadeautje, verrassing, kaartje of een heerlijk diner. En natuurlijk bloemen! Een bosje bloemen zegt meer dan duizend woorden. Vooral vrouwen houden van bloemen tijdens Valentijnsdag. Bent u nog op zoek naar een geschikt Valentijnsboeket? Dan bent u bij Postelmans Bloemisten aan het juiste adres!

Van rozen naar nog meer rozen

Veel vrouwen vinden rozen vaak prachtige bloemen.Met een bosje rozen zit u altijd goed! Als u op zoek bent naar een persoonlijk en op maat gemaakt boeket, kunt u ook bij ons een Valentijnsboeket opstellen. Speciaal voor Valentijnsdag hebben wij verschillende boeketten die perfect zijn voor uw geliefde. Verras uw geliefde op deze speciale en romantische dag met een mooi boeket.

Bloemen naar keuze

Van welke bloemen houdt uw geliefde? Welke kleur vindt ze prachtig? Laat het ons weten en wij maken een speciaal op maat gemaakt boeket voor haar. Wij beschikken over allerlei soorten bloemen, zodat het naar wens is. Een uniek exemplaar voor een uniek persoon!

Kom gerust langs om inspiratie op te doen bij ons. We laten u graag de verschillende mogelijkheden zien!


Terug naar nieuws
2015-10-17-11-19-50.jpg2016-03-20-12-51-00.jpgbloemen-en-bottega.jpgboeket-amore-3.jpg