Zomerbloemen

De zomer is al een poosje geleden ingegaan. Dat betekent dat we weer kunnen genieten van prachtige zomerbloemen. Verwen uw vrienden, familieleden en/of collega’s met dit weer! Lees snel verder voor meer informatie over de zomerbloemen die wij aanbieden.

Pioenroos

In mei en juni wordt de prachtige pioenroos gekweekt. Pioenrozen zijn verkrijgbaar in diverse soorten en kleuren. De pioenroos staat voor liefde, geluk en gezondheid. Ideaal om mee te geven aan een pas verloofd stel. Of gewoon lekkervoor uzelf, natuurlijk.

Gladiool

Deze kleurrijke bloem valt het meeste op in een vaas. De bloem is er in het wit, rood, geel, roze, paars, oranje, crème en nog veel meer andere kleuren.

Dahlia

De blaadjes van de dahlia schitteren prachtig. Deze bloem is zo kleurrijk en opvallend door de streepjes en spikkeltjes. Deze bloem heeft veel kleur- en vormvariaties. De blaadjes zijn rond, sprietig of juist opgerold. Het is maar net wat u mooier vindt.

Papaver

Papaver, ook wel klaproos genoemd, wordt meestal gebruikt als sierplant. Deze prachtige bloemen kunnen spontaan tot groei en bloei komen. Papaverbloemen hebben de vorm van een slaapmuts en wordt ook wel de slaapbol genoemd. De rozen zien er prachtig uit en zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Gloriosa

Deze prachtige en sensationele bloem ziet eruit als een vlammend vuur. Ook heeft de gloriosa iets weg van een vlinder door de sierlijke groengele stampers. Deze prachtige bloemsoort is verkrijgbaar in twee soorten: een korte bloem met een steeltje en een langere met blaadjes en vertakkingen. Het ziet er prachtig uit in boeketten, maar ook zeker in een vaas in uw woning.

Lathyrus

Deze prachtige bloemsoort is verkrijgbaar in diverse zomerkleuren. De lathyrus heeft een heerlijke intense geur. Geen geurtje kan daar tegenop. Kom langs inonze winkel en ervaar de heerlijke bloemengeur!

Delphinium

De delphinium noemen wij ook wel de meest romantische bloem van de zomer. De bloemenpluimen zijn in de meeste gevallen gekleurd in blauw en geeft een weelderig gevoel mee. Daarnaast zijn er meerdere kleuren verkrijgbaar, waaronder witte, gele, paarse, rode en roze varianten. Wie er nog wat goed te maken heeft, moet vooral deze prachtbloem kiezen!

Op zoek naar een zomerboeket?

Kom gerust langs in onze winkel om de kleurrijke combinaties van dichtbij te bekijken. Wij hebben nog veel meer zomerbloemen in ons assortiment. Bloemen zijn ideaalom te geven voor een verjaardag, verloving of als bedankje. Wanneer kunnen bloemen eigenlijk niet?


Terug naar nieuws
2016-10-10-11-50-44-1.jpg